home programma bands deelnemende horeca extra acties foto's contact horeca routes

  Waar?  

Binnenstad Harderwijk

  Wanneer?  

vr 09 december 2016

  Line-up  

10 bands

  Deelnemende horeca  

10 Cafe's en restaurants

home programma bands deelnemende horeca extra acties foto's

Deelnemende horeca

Tommy`s

21:30 | Surprise act

Over Tommy`s

Namens het team van Tommy´s heten wij jou van harte welkom op onze site. In maart 2013 hebben wij onze deuren geopend en ons streven is om de gast een onvergetelijke avond uit te bezorgen tegen een betaalbare prijs. Dit realiseren wij door een persoonlijke benadering, heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. Dus kom en ervaar zelf wat een avondje Tommy´s betekent.

ETEN EN DRINKEN
Tommy’s beschikt over een internationale keuken waar niet alleen herkenbare klassiekers op het bord worden getoverd, maar waar wij ook de gast verrassen met wekelijks wisselende gerechten en uniek fingerfood. Wij werken uitsluitend met verse, seizoensgebonden gerechten en bereiden waar mogelijk naar eigen receptuur. Zo worden bijvoorbeeld onze hamburgers en ons brood volledig naar de wensen van de chef geleverd. Ons brood verkrijgen wij via De Ouderwetsche Bakkerij en ons vlees komt voornamelijk van Slagerij Beert Karssen, beiden een begrip in Harderwijk en omstreken. Vrijwel alles aan de gerechten is door de chef huisgemaakt, wat denkt u bijvoorbeeld van onze huisgemaakte kalfsjus, onze eigen zoete lekkernijen voor bij de koffie of de zalm die in eigen keuken gerookt wordt. Door de gerechten langzaam te garen zorgt de chef er verder voor dat de smaak én de structuur het beste behouden blijft. Laat je ook vooral eens verrassen door onze originele etagère of probeer eens ons Tommy’s dessert. Ook uniek in Harderwijk is onze Tajine, een wisselend seizoensgerecht bereid én geserveerd in een Marokkaanse aardewerken stoofpot. Of je nu gaat voor even snel een lekkere pasta of uitgebreid gaat tafelen en kiest voor ons verrassingsmenu, de chef bereidt alles vol passie en liefde voor het eten klaar. En dat proef je!

Adres
Vijhestraat 3
3841 CW Harderwijk
0341-701780

Nodig vrienden uit

info

Bierelier

21:00 | Andries van den Brink

Over Bierelier

Adres
Vijhestraat 34
3841 CW Harderwijk
06 42 43 34 74

Nodig vrienden uit

info

Luigi’s

21:00 | De Hondenkoppen

Over Luigi’s

Luigi’s is een prettige plek in Harderwijk om te genieten. In de gezellige en gastvrije eet- en drinkgelegenheid in het hartje van de historische binnenstad voelt het even vertrouwd als thuis. Truida en Johan de Vries zorgen samen met hun medewerkers voor een warm welkom.

Alles wat op tafel komt is zelf gemaakt met verse lokale producten. Tot en met het koekje bij de koffie. Elke bestelling wordt er tot in de puntjes verzorgd geserveerd.

Luigi’s is de ontmoetingsplek voor cappuccino of espresso met de legendarische eigengemaakte appeltaart, een uitbundige lunch, een zakelijke afspraak, een eerlijke en heerlijke daghap of om met vrienden te borrelen.

Tijdens de bluesroute is Luigi`s de perfecte locatie voor een gezellige, muzikale avond.

Adres
Markt 3
3841CE Harderwijk
0341 430 917

Nodig vrienden uit

info

`t Schippertje

22:00 | Gerben Tijssen

Over `t Schippertje

U bent van harte welkom in het gezellige cafe `t Schippertje op de Vijhestraat 42. Wij zijn te vinden op de hoek van de Vijhestraat en de Bruggestraat vlakbij de Strandboulevard west.

Adres
Vijhestraat 42
3841CW Harderwijk
0614210539

Nodig vrienden uit

sluit

De Belofte

19:00 | DJ Jan Smit

Over De Belofte

Adres
Smeepoortenbrink 4-6
3841 EM Harderwijk
0341 460 460

Nodig vrienden uit

info

Nicky’s Inn

22:30 | Susan Kerklaan

Smartlappen Actie
Heel Nicky`s zingt Hazes mmv Susan Kerklaan

Over Nicky’s Inn

Gelegen in het oude centrum van Harderwijk op een steenworp van de boulevard zijn wij 7 dagen in de week geopend vanaf ‘s morgens 10:00, op zondag vanaf 12:00 uur.

U kunt bij ons terecht voor een verse bak koffie, een mooi getapt glas bier, een goed glas wijn of ons befaamde spatje Nicky’s.

Nicky`s is al bijna 30 jaar een begrip in Harderwijk.De populariteit van Nicky`s heeft al menig vakbroeder en wetenschapper voor de nodige raadsels gesteld. Waar iedereen het wel over eens is, is dat de ruime openingstijden, het verrassend grote assortiment, de geweldige muziek, de perfecte selectie van lectuur en kranten, de kwaliteit van de geboden consumpties tegen overigens heel redelijke prijzen en het feit dat er de knapste barkeepers van de stad (met uitzondering van sommige eigenaren) werken, iets met het succes te maken hebben.
Dankzij dit succes zijn er in de loop der jaren zodoende letterlijk duizenden mensen vaste klant geweest of gebleven in Nicky`s.

Adres
Bruggestraat 3
3841CM Harderwijk
0341-420542

Nodig vrienden uit

info

Dayzees Cafe

22:00 | Jordy van Vilsteren

Over Dayzees Cafe

Adres
Vijhestraat 5
3841 CW Harderwijk

Nodig vrienden uit

info

Ome Co

22:30 | John West

Smartlappen Actie
John West en Mitchel Tombal

Over Ome Co

De formule van Café Ome Co in Harderwijk is eenvoudig: een drankje, een praatje en voetbal. Het nieuwste Harderwijkse café is wat dat betreft ook wars van pretenties. "We willen onze gasten het stamkroeg-gevoel geven", zeggen eigenaren Merijn van de Beek en Coen Knieriem.

In de weekenden is er ook muziek. We richten ons op de doelgroep 20-plus." Ome Co is zeven dagen per week geopend. Meestal vanaf 16 uur. "En als er op zondag voetbal is, gaan we eerder open."

Adres
Vijhestraat 9
3841CW Harderwijk
0341-414840

Nodig vrienden uit

info

Boterlap

23:00 | Dennis van Veen

Smartlappen Actie
Amsterdamse avond met Dennis van Veen en Ramond Sandbergen

Over Boterlap

De Boterlap bepaalt met zijn historische bar in Harderwijk al jaren waar het om draait in het uitgaansleven.
Van jong tot oud weet men de Boterlap te vinden voor een goede kop koffie, een ijskoud biertje op het terras of een eindemiddag borrel aan de bar als afsluiting van de dag.
Ook in de weekenden is de Boterlap “the place to be”. Met een dansvloer, live DJ’s , diverse barren en een spetterende lichtshow kan er tot in de vroege uurtjes gefeest worden.

Adres
Markt 5
3841CE Harderwijk
0341-429660

Nodig vrienden uit

info

Gauwigheid

00:00 | Marco Kraats

Over Gauwigheid

Café Gauwigheid, een gezellig café in de binnenstad van Harderwijk, met voor ieder wat wils.

Adres
Vijhestraat 21
3841CW Harderwijk
0654906319

Nodig vrienden uit

info

Smartlappen Nederpop

Stippel je route uit